← Altres notícies

La Diputació de Barcelona se suma a la campanya per la nova Àrea d'Oncologia

El Consorci Hospitalari de Vic, la Diputació de Barcelona i Osona Contra el Càncer signen un conveni pel qual la institució provincial aportarà 100.000 euros al projecte de finançament de la nova Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic.

Aquest divendres 31 d'octubre, s'ha signat el conveni entre el Consorci Hospitalari de Vic, la Diputació de Barcelona i Osona Contra el Càncer, pel qual la institució provincial aportarà 100.000 euros al projecte de finançament de la nova Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic.

A l'acte hi ha participat una àmplia delegació de representants de les tres entitats, encapçalada pel president de la Diputació, Salvador Esteve, els seus vicepresidents, Mercè Conesa i Joaquim Ferrer; l'alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal; el president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca; el president del CHV, Jaume Portús, el director General, Antoni Anglada, i la presidenta d'Osona contra el Câncer, Montserrat Freixer.

Durant la seva intervenció, el president de la Diputació ha posat èmfasi en l'esforç realitzat per Osona Contra el Càncer, a través de la campanya solidària que ha impulsat l'entitat i que ha comptat amb el suport de les administracions, institucions i entitats territorials, i ha destacat la col·laboració que s'ha establert entre el sector públic i la societat civil per impulsar aquest projecte. "No podem tirar endavant sense l'esforç de tots plegats", ha afirmat Esteve.