← Altres notícies

El CHV dóna la benvinguda al primer nadó del 2015 a Osona

Júlia de la Fuente Cassany és el nom del primer nadó que ha nascut aquest any 2015 a la comarca d'Osona. La mare, Maria Carme de la Fuente, de Sant Julià de Vilatorta, va donar a llum a les 16:36 hores de la tarda del dia 1 de gener a l'Hospital Universitari de Vic.

Júlia de la Fuente Cassany és el nom del primer nadó que ha nascut aquest any 2015 a la comarca d'Osona. La mare va donar a llum a les 16:36 hores de la tarda del dia 1 de gener a l'Hospital Universitari de Vic. És una nena, la primera filla de Maria Carme de la Fuente (33 anys), de Sant Julià de Vilatorta.

El nounat va pesar 3,890 quilos i va néixer per part eutòcic (un part normal per via vaginal, sense complicacions ni necessitat de cesària), quasi en la setmana 41 de gestació. La mare i el nadó es troben en bon estat.

Aquest matí, en representació del Consorci Hospitalari de Vic, la Directora de Cures, Mireia Subirana, juntament amb els responsables de Pediatria, han donat la benvinguda al nadó i l'enhorabona a la mare amb un ram de flors.