← Altres notícies

Nova Unitat Territorial d'Anestesiologia a Osona i El Ripollès

El Consorci Hospitalari de Vic i l'Hospital de Campdevànol posen en marxa la nova Unitat Territorial d'Anestesiologia, un nou servei compartit entre ambdues institucions que estarà liderat pel Dr. Jordi Boada.

La creació d'aquesta nova unitat territorial s'emmarca en l'aliança estratègica a nivell hospitalari i de serveis assistencials que estem impulsant a les comarques d'Osona, El Ripollès i La Garrotxa. Un model que té per objectiu millorar els resultats a nivell qualitatiu, d'accessibilitat, de resolució i d'eficiència, i alhora contribuir a la sostenibilitat i impulsar al posicionament de l'Hospital Universitari de Vic com a hospital de referència.

La d'Anestesiologia és la sisena unitat territorial que s'ha posat en marxa en els darrers anys, i s'afegeix a les existents de Digestologia, Urologia, Diagnòstic per la Imatge, Farmàcia i Oncologia.

En breu també està previst posar en marxa unitats territorials d'Oftalmologia i de Ginecologia, d'acord amb el full de ruta acordat entre el Consorci Hospitalari de Vic, l'Hospital de Campdevànol i l'Hospital d'Olot i Comarcal de La Garrotxa. Alhora, s'està treballant en la creació de més noves unitats compartides durant aquest any 2015.