← Altres notícies

El CHV ret homenatge a 54 professionals jubilats i veterans

La Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic ha acollit el tradicional Homenatge a la trajectòria professional que cada any celebra el Consorci Hospitalari de Vic, en el que s'ha fet un reconeixement als professionals que es van jubilar i als que van complir 25 anys de vinculació a la institució durant l'any passat.

Entre els aplaudiments de companys i familiars, una representació del CHV ha entregat en mà el guardó a la trajectòria als 16 professionals de l'entitat que es van jubilar l'any passat, i un diploma en agraïment a la seva contribució a uns altres 38 professionals que han complert 25 anys de vinculació amb la institució.

"Aquest acte és un reconeixement públic, una manera de mostrar-vos el nostre agraïment, a tots aquells que heu dedicat bona part de la vostra carrera professional a contribuir a la tasca de servei públic i d'atenció a les persones que duu a terme el Consorci Hospitalari de Vic", ha expressat el director general, el Dr. Antoni Anglada.

En el decurs de l'acte, Dolors Gaja, infermera de l'Àrea Quirúrgica recent jubilada, ha pronunciat un sentit discurs repassant les experiències viscudes a l'Hospital Universitari de Vic, i com aquest s'ha anat transformant al llarg de les últimes tres dècades. Com és tradicional, una fotografia de grup amb tots els guardonats a les escales de l'Hospital ha posat el colofó a la jornada.