← Altres notícies

La Jornada de Terciarisme reuneix 43 especialistes de diferents hospitals catalans

L'Hospital Universitari de Vic ha acollit aquest matí la II Jornada de Terciarisme en Càncer Digestiu, amb la participació de 43 metges de diferents especialitats i professionals infermers que intervenen de forma multidisciplinar en l'assistència i maneig dels pacients amb processos oncològics d'alta complexitat.

La Jornada estava impulsada pel Grup de treball de Terciarisme, una iniciativa sorgida de l'aliança estratègica existent entre l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital General de Granollers i l'Hospital Clínic de Barcelona, i en la que hi participen també els hospitals del Sagrat Cor, Plató, Sant Celoni i Mollet. L'objectiu d'aquest grup és millorar la coordinació, crear un sistema de treball en xarxa i establir una unitat de criteris que han de guiar la pràctica professional dels set hospitals al voltant de l'abordatge d'aquestes malalties molt complexes.

En el marc de la Jornada, s'han presentat les aportacions i els resultats obtinguts durant aquest primer any de funcionament del Grup, s'ha analitzat la tasca realitzada pel comitè conjunt Consorci Hospitalari de Vic - Fundació Hospital Asil de Granollers i s'han plantejat els reptes i projectes de futur d'aquesta xarxa. Assistents i organitzadors han coincidit en valorar molt positivament tant la participació com els continguts de la jornada.