← Altres notícies

El CHV presenta els resultats del 2014

La Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic s'ha omplert amb motiu de la Sessió de balanç anual del Consorci Hospitalari de Vic. Una sessió informativa en què s'han presentat els resultats de l'any 2014 i les línies mestres que guiaran l'entitat durant el 2015.

La sessió s'ha dividit en dues parts. La primera, sota l'epígraf "On estem?", ha servit per presentar i valorar els resultats de l'activitat que va dur a terme el Consorci durant l'any passat a nivell assistencial, de responsabilitat social i de docència i recerca. Una activitat que ha crescut en volum i qualitat en pràcticament totes les àrees de servei, respecte les dades del 2013. Així mateix, també s'han donat a conèixer el compliment dels objectius fixats per al 2014, els resultats a nivell financer i les inversions executades. La presentació s'ha tancat amb l'emissió del vídeo "L'any 2014 en imatges", un repàs visual als fets més destacats que han protagonitzat l'actualitat del Consorci Hospitalari de Vic al llarg del darrer any.

En la segona part de la sessió, titulada "Cap on anem?", el director general del Consorci, Antoni Anglada, ha presentat les línies mestres que guiaran la institució el proper any, d'acord amb el que estableix el Pla Estratègic 2020, el full de ruta que ha de permetre transformar el CHV amb una visió a cinc anys.

La Sessió de balanç anual s'emmarca en el compromís del Consorci Hospitalari de Vic d'oferir la màxima transparència i de cercar la implicació de tots els seus professionals i el seu entorn en el desenvolupament de l'entitat.