← Altres notícies

Caminada solidària contra el càncer

El Consorci Hospitalari de Vic participa un any més en aquesta iniciativa impulsada pels Mossos d'Esquadra de la Catalunya Central que, amb el lema "Fem el camí al teu costat", vol recollir fons per finançar la lluita contra el càncer.

Tota la recaptació de la Caminada solidària contra el càncer es distribuirà entre els serveis d'Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), l'Hospital Althaia de Manresa, el Consorci Sanitari de l'Anoia i l'Hospital Sant Bernabé de Berga. Enguany, en el cas del CHV les aportacions que es recullin serviran per donar suport a la realització d'estudis de recerca clínica sobre el càncer i per millorar la formació del personal assistencial.

L'any passat, la Caminada va reunir 900 participants i va recaptar 28.140 euros, gràcies a l'aportació de patrocinadors i a la venda de samarretes. Als centres del CHV, podeu adquirir la samarreta solidària, així com altre marxandatge de la Caminada, a l'Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic (planta baixa).

La Caminada sortirà divendres 15 de maig, a les 9:00h, de la comissaria dels Mossos de Manresa, i anirà fins a Montserrat seguint la ruta del Camí de Sant Jaume.

> Inscripcions a l'adreça: itpg969(ELIMINAR)@gencat.cat