← Altres notícies

Guardonats amb el V Premi d'Infermeria Osona Contra el Càncer

El projecte "Avaluació de l'impacte d'una nova àrea en el confort del pacient", sobre les millores que ha suposat l'Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic, ha obtingut el V Premi d'Infermeria que convoquen la delegació d'Osona del Col·legi Oficial d'Infermeres de Barcelona i l'associació Osona Contra el Càncer.

Els autors del treball són els professionals del Consorci Hospitalari de Vic Carme Autet, Maica Soley, Laura Montero, Rosa M. Vivet, Emilia Chirveches, Carme Guiteras, Gemma Basaganya, Toni Cabanillas, Marta Parera, Mireia Subirana i Isabel Ramon. En aquesta edició del certamen també s'ha premiat el projecte: "Prevenció de càncer relacionat amb el tabac. Educació grupal en la deshabituació tabàquica", de l'Equip d'Atenció Primària de Santa Eugènia de Berga.

El V Premi d'Infermeria Osona Contra el Càncer es va entregar en el marc de la jornada "Valors infermers i compromís ètic", que va tenir lloc a la Universitat de Vic aquest passat 12 de maig coincidint amb el Dia Internacional de la Infermera.