← Altres notícies

"Reptes a 8.000 metres", xerrada solidària de l'alpinista Ferran Latorre

L'alpinista català ha estat el convidat de la conferència especial que organitza cada any el Consorci Hospitalari de Vic per commemorar el Dia Mundial Sense Fum.

30 anys d'aventura, de reptes i de situacions límit han convertit l'alpinista, fotògraf i càmera de televisió Ferran Latorre en un exemple de superació i en un referent a l'hora de transmetre en primera persona valors com el lideratge, l'esperit d'equip o la determinació en moments crítics.

Amb aquesta finalitat, Latorre ha ofert avui a l'Hospital Universitari de Vic la conferència: "Reptes a 8.000 metres", en què ha explicat davant un centenar de professionals de la salut la seva experiència i l'aprenentatge acumulat durant més de 30 anys vivint "situacions límit". L'alpinista català ha estat el convidat especial de la sessió que organitza cada any el Consorci Hospitalari de Vic per commemorar el Dia Mundial Sense Fum.

Acabat de tornar del Nepal, on ha viscut en la pròpia pell el drama del terratrèmol que ha afectat greument el país, Latorre ha relatat la seva trajectòria esportiva i personal, farcida de grans gestes i també de moments tràgics, però sempre marcada per una determinació sense límits. Al final de la sessió, també ha explicat la tasca solidària que duen a terme a través de la fundació Muntanyencs per l'Himàlaia.