← Altres notícies

La Caminada recapta més de 26.000 euros per a la lluita contra el càncer

Els Mossos d'Esquadra lliuren als hospitals de Vic, Manresa, Igualada i Berga els diners aconseguits amb la quarta edició de la Caminada solidària contra el càncer "Fem camí al teu costat".

Els Mossos d'Esquadra han lliurat al Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Althaia de Manresa, el Consorci Sanitari de l'Anoia i l'Hospital Sant Bernabé de Berga els diners aconseguits amb la quarta edició de la Caminada solidària contra el càncer. Una iniciativa que, amb el lema "Fem camí al teu costat", va reunir a centenars de participants -molts d'ells professionals sanitaris i agents- el passat 15 de maig per fer la ruta a peu fins a Montserrat.

Gràcies a la venda de samarretes i marxandatge, i a la col·laboració desinteressada d'entitats i personalitats de diversos àmbits, enguany s'han recaptat 26.623 euros, que s'han repartit entre els serveis d'Oncologia de les quatre entitats. En el cas del CHV, els diners serviran per donar suport a la realització d'estudis de recerca clínica sobre el càncer i per millorar la formació del personal assistencial.