← Altres notícies

Premi Nacional d'Investigació en Infermeria

El projecte de recerca: "Impacte d'una intervenció educativa i d'exercici físic sobre la qualitat de vida dels pacients en hemodiàlisi", desenvolupat pels equips de Nefrologia, Rehabilitació i Epidemiologia del Consorci Hospitalari de Vic, ha estat guardonat amb el Premi Nacional d'Investigació en Infermeria 2015 que concedeix ASOMIEN.

La Asociación Madrileña de Investigación en Enfermería (ASOMIEN) ha guardonat el projecte de recerca: "Impacte d'una intervenció educativa i d'exercici físic sobre la qualitat de vida dels pacients en hemodiàlisi", desenvolupat conjuntament pels equips de Nefrologia, Rehabilitació i Epidemiologia del Consorci Hospitalari de Vic, amb el Premi Nacional d'Investigació en Infermeria 2015.

L'equip que ha liderat el projecte està format per Esmeralda Molina, Marta Roquet i Marta Colomer, del Servei de Nefrologia; Pep Ortiz, del Servei de Rehabilitació; i Emi Chirveches i Emma Puigoriol, de la Unitat d'Epidemiologia del CHV. L'entrega del premi va tenir lloc, aquest 24 de juny, en el decurs de la III Jornada de Investigación en Enfermeria que es va celebrar al Col·legi Oficial d'Infermeria de Madrid.

El projecte, guardonat entre els 46 projectes d'arreu de l'Estat que s'havien presentat, descriu l'efecte d'una intervenció hospitalària estandaritzada, educativa i d'exercicis físics actius en el benestar personal, la situació funcional i el coneixement dels beneficis de l'activitat física prescrita als pacients en hemodiàlisi.