← Altres notícies

Conferència sobre TIC i Psicooncologia

En el marc de la Setmana Europea Contra el Càncer, dijous 15 d'octubre l'Hospital Universitari de Vic acollirà la conferència "Ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l'atenció psicosocial de la persona amb càncer", una sessió oberta a pacients, familiars i professionals on s'explicarà com les TIC poden facilitar, als malalts i el seu entorn, l'obtenció de suport sense necessitat de desplaçar-se ni de trencar les rutines.

Dijous 15 d'octubre, a les 17:00 h, tindrà lloc a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic la conferència: "Ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l'atenció psicosocial de la persona amb càncer", a càrrec de Tània Estapé, doctora en Psicologia i especialista en psicooncologia i eHealth.

La sessió comptarà també amb la participació de la Dra. Marta Parera, cap d'Onco-hematologia del Consorci Hospitalari de Vic; de Montserrat Freixer, presidenta d'Osona Contra el Càncer, i del Dr. Francesc Garcia, director de la Fundació Tic Salut i de la Càtedra TIC Salut de la Universitat de Vic.

Les repercussions del càncer van més enllà de l'afectació física. El pacient oncològic i la seva família tenen necessitats que sobrepassen l'atenció mèdica i que afecten diverses àrees de la seva vida. En aquest sentit, la conferència abordarà com les TIC poden donar resposta a algunes d'aquestes necessitats i facilitar, al malalt i el seu entorn, l'obtenció de suport sense necessitat de desplaçar-se ni de trencar les rutines.