← Altres notícies

El CHV llança un web i un Twitter per donar a conèixer el seu model de formació sanitària especialitzada

El portal Residents.Vic i el compte @ResidentsCHV promocionaran l'activitat docent del Consorci Hospitalari de Vic entre els residents i estudiants de Ciències de la Salut d'arreu de Catalunya i l'Estat.

El Consorci Hospitalari de Vic ha posat en marxa una campanya per donar a conèixer a la Xarxa la seva activitat docent i el seu model de formació sanitària especialitzada entre els estudiants de Ciències de la Salut d'arreu de Catalunya i l'Estat. A través del portal web Residents.Vic (www.residents.chv.cat) i del compte de Twitter @ResidentsCHV, es vol aconseguir que un major nombre de metges, infermeres o psicòlegs triïn Osona per formar-se com a especialistes i que, alhora, vinguin a formar-se els professionals amb millors resultats als exàmens MIR i equivalents. Els nous canals en xarxa també han de servir per crear una comunitat i per enfortir vincles amb els col·legis professionals i les universitats amb facultats de Ciències de la Salut.

Residents.Vic és alhora un web i un bloc de notícies. Els estudiants tant podran conèixer el model de formació o els atractius de viure a la comarca, com descobrir com és el dia a dia dels residents del CHV, escoltar les seves experiències i consells, saber on són avui els professionals que van cursar l'especialització a Osona o informar-se de les activitats docents. El Twitter @ResidentsCHV difondrà els continguts del web i serà el punt de trobada entre estudiants i residents, a més de piular en directe les principals jornades i sessions que organitza el Consorci, notícies d'actualitat i totes les novetats relacionades amb la formació sanitària especialitzada al nostre país.

25 anys formant especialistes

El programa de formació sanitària especialitzada del CHV es va iniciar l'any 1990, quan es van acreditar les primeres especialitats. La personalització, un elevat vessant pràctic i la possibilitat de compaginar l'activitat assistencial amb la recerca són els principals atributs d'un model de formació avui consolidat, amb 59 professionals en formació de 10 especialitats: Medicina Interna, Geriatria, Psiquiatria, Cirurgia General i Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Anàlisis Clíniques, Ginecologia i Obstetrícia (medicina i infermeria) i Atenció Familiar i Comunitària (medicina i infermeria).