← Altres notícies

Voluntaris de l'Hospital Universitari de Vic participen en una missió quirúrgica al Camerun

El Consorci Hospitalari de Vic col·labora en la iniciativa amb la compra de productes de farmàcia i del material fungible necessari per a les intervencions.

Les metgesses del Consorci Hospitalari de Vic Sònia Moros (ginecòloga) i Andrea Corominas (anestesiòloga), i la infermera M. Àngels Monje, participaran en una missió solidària al Camerun formant part d'un equip multidisciplinari en què també hi haurà quatre professionals de l'Hospital Sant Bernabé de Berga i un de l'Hospital Clínic de Barcelona.

L'equip es desplaçarà al país africà del 10 al 31 d'octubre. Durant aquestes tres setmanes, realitzaran tasques assistencials (bàsicament intervencions quirúrgiques) i també activitats de formació per al personal local a l'Hospital Saint Dominique de D'junang. La missió, en què el personal hi participa de manera totalment altruista -hi destinen les seves vacances i es paguen les despeses del viatge-, es duu a terme a través de la Fundación Recover Hospitales para África.

El Consorci Hospitalari de Vic col·labora en la iniciativa amb la compra de productes de farmàcia i del material fungible necessari perquè la missió sigui del tot un èxit.

L'anestesiòloga Andrea Corominas i la infermera M. Àngels Monje, ahir, abans d'una intervenció, en una de les sales d'operacions de l'Hospital Universitari de Vic