← Altres notícies

El Consorci es vesteix de Nadal

Com cada any per aquestes dates, a partir de Santa Llúcia els centres del Consorci Hospitalari de Vic es guarneixen per donar la benvinguda a les festes. L'equip de Nefrologia, amb la col·laboració dels pacients d'Hemodiàlisi, ha estat enguany l'encarregat de decorar l'arbre de Nadal i el vestíbul de l'Hospital Universitari de Vic.

Una decoració 100% sostenible amb molt d'enginy, bon gust, originalitat i, com mana la tradició, fent servir únicament material reciclat.

A l'Hospital de Manlleu, des de la Comissió de Lleure i amb la participació dels usuaris de l'Hospital de dia i de la Residència Aura, s'han decorat les portes del centre, la recepció i la sala d'actes, a més dels taulells.

Osona Salut Mental també ha participat un any més en la decoració de Nadal, elaborant els objectes que guarniran el centre durant les festes i els taulells de les diferents plantes i unitats de l'HUV. Una activitat que es duu a terme amb els usuaris de l'Hospital de dia de Salut Mental i que s'adequa cada any en funció del material reciclat de què es disposa i del tipus de pacients que té la unitat.

Gràcies a tots aquests professionals i usuaris per la il·lusió i les hores que han dedicat a omplir d'ambient nadalenc els centres del CHV. Sou uns artistes!