← Altres notícies

El CHV ret homenatge a 54 professionals jubilats i veterans

La Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic va acollir el divendres 19 de febrer l'acte que el Consorci Hospitalari de Vic organitza anualment per retre homenatge a la trajectòria dels seus professionals. El personal jubilat o amb 25 anys de vinculació al CHV van rebre guardons i diplomes de reconeixemen     

Entre els aplaudiments de companys i familiars, una representació del CHV va entregar en mà el guardó a la trajectòria als 19 professionals de l'entitat que es van jubilar l'any passat, i un diploma en agraïment a la seva contribució a uns altres 35 professionals que han complert 25 anys de vinculació amb la institució.

En el seu parlament, el director general del CHV, Dr. Antoni Anglada, va posar en valor la tasca de tots els professionals de la institució i el privilegi que representa "poder atendre persones que realment necessiten els nostres serveis". "Ens necessitem tots, tothom suma", va remarcar. Per la seva banda, el president de l'entitat, Jaume Portús, va agraïr l'actitud vocacional dels treballadors i els va felicitar per la seva dedicació i "conducta solidària i generosa".

En representació del personal recent jubilat, el Dr. Joan Tell va pronunciar un breu i distès discurs, repassant algunes de les anècdotes viscudes al llarg dels 30 anys que ha exercit com a oftalmòleg al CHV. L'acte va acabar amb una foto de família a les escales de l'entrada principal de l'Hospital Universitari de Vic.

Foto de família dels homenatjats per la seva trajectòria professional