← Altres notícies

Homenatge a una àvia centenària de la Residència Aura de Manlleu

La Sra. Carme Carrera va rebre dissabte la Medalla Centenària de la Generalitat en un acte organitzat a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu

Aquest dissabte 19 de març, la Sra. Carme Carrera, que resideix a la Residència Aura de Manlleu, va complir 100 anys. Per celebrar el seu aniversari, va tenir lloc un acte institucional en què se li va fer entrega de la Medalla Centenària que atorga la Generalitat a totes les persones centenàries de Catalunya.

L'homenatge es va celebrar a la Sala d'actes de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i va comptar amb la presència de la representant del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Marta Cirera; l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido; la regidora de Gent Gran, Carme Trillas, i la directora de l'Hospital, M. Àngels Romeu. En el marc de l'acte, l'Ajuntament de Manlleu li va entregar una placa commemorativa i un ram, i el de Torelló li va fer arribar unes flors. Com a colofó, els familiars de Carme Carrera van convidar a tots als assistents a un petit refrigeri.

Carme Carrera va néixer l'any 1916 en una casa de pagès de Torelló. Amb només 12 anys va començar a treballar de minyona i als 28 es va iniciar en l'ofici de cosidora. Té dos fills, quatre néts i un besnét.