← Altres notícies

La Dra. Mireia Subirana, nou membre del Consell d'Administració de l'ICS

La directora de Cures del Consorci Hospitalari de Vic i degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic és un dels "professionals de prestigi" designats per la Generalitat per formar part de l'òrgan de govern de l'Institut Català de la Salut.

El Govern de la Generalitat, a proposta del conseller de Salut, ha nomenat la doctora Mireia Subirana com a nova vocal del Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut (ICS). Llicenciada en Infermeria i doctorada per la Universitat de Leeds, Mireia Subirana és degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i directora de Cures del Consorci Hospitalari de Vic.

El nomenament respon a la voluntat del Departament de Salut d'incorporar la visió infermera dins del grup de professionals de prestigi que fixen les línies estratègiques de l'ICS. "És una finestra enorme a conèixer l'organització referent en l'atenció pública del sistema de salut català i una gran oportunitat per compartir i aprendre", explica la Dra. Subirana.

Amb més de 38.000 professionals, l'Institut Català de la Salut és l'empresa pública de serveis de salut més gran de Catalunya. Presta atenció sanitària a gairebé sis milions d'usuaris, gestiona vuit hospitals, 287 equips d'atenció primària i set instituts de recerca, distribuïts al llarg de tot el territori català.

El Consell d'Administració és l'òrgan superior de govern i direcció de l'ICS i el responsable de portar a terme la planificació estratègica dels seus centres i recursos, dirigir-ne les actuacions i exercir el control superior de la seva gestió. Està format per 24 membres, entre representants de la Generalitat i professionals de reconegut prestigi.