← Altres notícies

Enlairada de globus per les immunodeficiències primàries

En el marc de la Setmana Mundial de les IDP, divendres 22 d'abril, a les 12:30 h, es farà una enlairada de globus a l'entrada de l'Hospital Universitari de Vic. La campanya vol sensibilitzar sobre la necessitat d'avançar en la recerca i el tractament d'aquestes malalties.

El Consorci Hospitalari de Vic participa, aquest divendres 22 d'abril, en la Global Balloon Launch, una activitat que se celebra arreu del planeta coincidint amb l'inici de la Setmana Mundial de les Immunodeficiències Primàries (IDP). A les 12:30 h, es farà una enlairada de globus a l'entrada principal de l'Hospital Universitari de Vic.

La finalitat de la campanya, que a casa nostra està impulsada per l'Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris, és contribuir a sensibilitzar sobre la necessitat d'avançar en la recerca, el tractament i les cures de les persones i famílies que estan afectades per aquest tipus de malalties. Per això, des de la seva funció social, el CHV vol estar al costat, una vegada més, de totes aquelles persones que poden necessitar millores en la seva salut i benestar.

En el marc de la Setmana Mundial de les IDP, durant la setmana vinent se celebraran activitats arreu de Catalunya. Entre elles, la 4a Festa de les IDP, que tindrà lloc diumenge 24 d'abril al matí a la plaça Major de Vic.