← Altres notícies

Nou debat de gestió sobre el model d'Infermera de Pràctica Avançada

El proper 6 de maig, el CHV realitzarà un nou debat de gestió sobre el model d'Infermera de Pràctica Avançada de l'Hospital Clínic de Barcelona. La sessió anirà a càrrec de Sònia Sevilla, infermera consultora de l'Àrea d'Activitat Professional i Assistencial d'aquest hospital barceloní.

En les reformes de salut internacionals, el desenvolupament i la implementació de diferents rols de pràctica avançada es considera una solució innovadora per tal de millorar la coordinació assistencial, la continuïtat de les cures i la sostenibilitat dels serveis sanitaris actuals.

Aquesta expansió de les funcions professionals i una major avaluació al voltant del paper de les Infermeres de Pràctica Avançada (IPA) pot ajudar a optimitzar la utilització dels recursos de treball, conèixer nous requisits de prestació de serveis i optimitzar els resultats favorables per al personal, els pacients i la organització en general.

La sessió té com a objectiu presentar el model d'Infermera de Pràctica Avançada de l'Hospital Clínic de Barcelona, relacionat amb la implementació i dinamització dels rols avançats en el nostre entorn.

El debat de gestió tindrà lloc de 14:00 a 15:00 h de la tarda, a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic, i serà dirigit per la Dra. Mireia Subirana, directora de Cures del Consorci Hospitalari de Vic.