← Altres notícies

Un resum visual de l'any en 25 xifres i 25 notícies

El Consorci Hospitalari de Vic ha presentat els resultats del 2015 i les línies mestres que guiaran l'estratègia de l'organització durant aquest any, en la tradicional Sessió de balanç anual.

Aquest divendres, s'ha celebrat a l'Hospital Universitari de Vic la Sessió de balanç anual, una sessió informativa oberta en què la Direcció ha presentat els resultats del 2015 i les línies mestres que guiaran l'estratègia del Consorci Hospitalari de Vic durant aquest any. La sessió, que s'emmarca en la voluntat d'oferir la màxima transparència i de cercar la implicació de tots els professionals, ha estat conduïda pel director general en funcions, Dr. Antoni Anglada, i ha comptat amb l'assistència de 160 treballadors de la institució.

En primer lloc, el Dr. Anglada ha dirigit unes paraules als presents, en relació al seu relleu en el càrrec de director general, que es va fer públic de forma oficial ahir dijous. A continuació, s'han presentat els resultats d'activitat del CHV del 2015, i s'ha projectat la 'videomemòria', un resum visual de l'any en 25 xifres i 25 fets destacats:

Videomemòria 2015

En la segona part de l'acte, els responsables de les 8 línies d'actuació del Pla Estratègic 2020 del Consorci Hospitalari de Vic (el full de ruta que ha de guiar la transformació de l'entitat durant els propers cinc anys), han explicat els projectes que s'han dut a terme durant el 2015 i els que es duran a terme durant aquest 2016 a nivell d'atenció al pacient, acolliment, atenció integrada, coneixement, participació, treball en xarxa (aliances), professionals i tecnologia.