← Altres notícies

Ens traiem la camisa a favor de la salut mental!

Aquest diumenge 29 de maig, tindrà lloc la clausura de la campanya 'Ens traiem la camisa a favor de la salut mental!', impulsada pels Sagals d'Osona i en la que ha col·laborat el CHV. L'acte consistirà en un desfilada benèfica a l'Orfeó Vigatà, la recaptació de la qual es destinarà al programa Respir, de la FCMPPO.

El programa Respir ofereix la possibilitat a les persones amb problemes de salut mental que participin de sortides d'un o més dies per diferents punts de Catalunya. Aquestes excursions els proporcionen un temps d'oci i benestar i ajuden a alleugerir la tasca cuidadora de les seves famílies.

Els professionals d'Osona Salut Mental també s'han sumat a la campanya de publicar fotografies a Internet, en les que apareixen fent el gest simbòlic de treure's la camisa. La iniciativa s'ha estès per les xarxes socials amb les etiquetes #enstraiemlacamisa, #salutmental i #comtuicomjo.

La campanya ha comptat amb la col·laboració de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona, la Fundació del Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona, el Consorci Hospitalari de Vic i l'Ajuntament de Vic com a entitats, a banda del suport també de les famílies afectades, professionals i serveis comunitaris.

Professionals d'Osona Salut Mental