← Altres notícies

Pere Soley, nou director general del Consorci Hospitalari de Vic

El Consell de Govern del Consorci Hospitalari de Vic ha aprovat el nomenament del Dr. Pere Soley com a nou director general de l'entitat per als propers cinc anys. La seva presentació oficial tindrà lloc dilluns 20 de juny, a les 14:00 h, a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic.

Nascut a Vic l'any 1948, Soley és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Cirurgia vascular i màster en Direcció i Administració d'Empreses per ESADE. També ha cursat programes d'alta direcció d'institucions sanitàries a IESE.

Soley substitueix en el càrrec al Dr. Antoni Anglada, qui ha estat al capdavant de la institució durant els últims 16 anys.

Trajectòria professional

El nou director general compta amb una àmplia trajectòria com a gestor dins el sector sanitari català. Va iniciar l'activitat professional com a resident i després metge adjunt del Servei d'Angiologia i Cirurgia Vascular de l'Hospital Universitari de Bellvitge, on va treballar de 1978 a 1984. Entre 1984 i 1987 va ocupar diferents càrrecs directius a l'Hospital de la Santa Creu de Vic i va ser sotsgerent del Consorci Hospitalari de Vic.

El 1988 es va incorporar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron com a director gerent de l'Àrea de Traumatologia i Rehabilitació, fins al 1990. Posteriorment, i fins a l'any 1994, va ser gerent dels hospitals de Barcelona de la Quinta de Salut l'Aliança. El 1994 va tornar a l'Hospital de Bellvitge, on va exercir com a sotsgerent fins al 1995 i després com a director gerent del centre durant deu anys més. El 2005 es va incorporar com a gerent del Consorci Sanitari del Maresme, on va treballar fins a l'estiu del 2011, moment en què va ser nomenat gerent territorial de l'ICS a l'àrea Metropolitana Nord. Els últims dos anys, ha exercit com a director gerent de l'Institut Català de la Salut.