← Altres notícies

Comencen els treballs preliminars per a la construcció del nou edifici de Rehabilitació

Aquest dijous al matí, han començat les actuacions per preparar l'entorn de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic de cara a les obres de modernització i ampliació que s'han de realitzar al centre. Les obres suposaran la construcció del nou edifici on s'integrarà tota l'activitat de rehabilitació del sud d'Osona, que gestionarà el Consorci Hospitalari de Vic.

La primera intervenció ha estat prou simbòlica: l'enderroc de la caseta de control d'accessos, ubicada a l'entrada del recinte. També s'ha començat a preparar el terreny amb actuacions a l'arbrat i l'actual pàrquing.

Els treballs preliminars d'aquest mes de juliol són el primer pas abans de l'inici del gruix de les obres, que començaran a finals de setembre -tan aviat s'adjudiqui el concurs- i està previst que durin un any i mig. La setmana vinent tindrà lloc una sessió informativa amb representants de les associacions de veïns, comerciants i entitats de la zona, per explicar-los els detalls del projecte i de les obres.

Més i millors instal·lacions

El projecte de modernització i ampliació de l'Hospital Universitari de la Santa Creu suposa una transformació que es concretarà en tres grans projectes que canviaran la fesomia del centre i del seu entorn urbà: a més de la construcció del nou edifici dels serveis de Rehabilitació del CHV, es remodelarà tota la planta baixa per crear-hi una gran Àrea Ambulatòria i s'excavarà un aparcament soterrat sobre el qual creixerà un gran jardí urbà.