← Altres notícies

Vic acollirà les Jornades R+D+I TIC Salut i Social

Taules rodones sobre transferència tecnològica, evolució digital, grups de recerca en TICs, càpsules de comunicació, entrevistes B2B, zona d'exposicions, speakers' corner... Tot això i més ho trobareu en la sisena edició de les Jornades R+D+I, que se celebraran del 29 al 30 de setembre a El Sucre de Vic.

Una cita consolidada que reunirà a experts d'arreu del país i que, després de celebrar-se durant cinc anys a Girona, enguany arriba a la capital d'Osona de la mà del Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu. En l'organització també hi participen la Universitat de Vic, la Fundació TicSalut, l'ICS de la Catalunya Central, les EBA de Vic i Centelles, Mobile World Capital Barcelona i l'Euroregió Pirineus-Mediterrània, mentre que la FORES en gestiona la secretaria tècnica.

Les jornades tenen l'objectiu de ser un punt de trobada i donar visibilitat a tots els agents clau del sector de les TIC aplicades als àmbits de la Salut i del Benestar Social. Així, la trobada constitueix una plataforma de referència per a la transferència de coneixement en TIC, Salut i Social, que contribueix a alinear el món de la recerca, l'empresa i l'assistència per convergir en solucions de més alt valor afegir.

Les inscripcions estan obertes fins al proper 18 de setembre, però el preu té una bonificació del 20% en cas d'inscriure's amb antelació. Fins ara les jornades han rebut més de 160 propostes de comunicacions.

Investigadors, professionals assistencials, emprenedors, empresaris, tècnics, estudiants... Tots aquells interessats en les TIC aplicades al sector de salut i social tenen una cita ineludible a les #JornadesRD.