← Altres notícies

L'Hospital de Manlleu i la Residència Aura s'omplen d'activitats per la Festa Major

Els centres han estat dos dels espais protagonistes de les activitats que s'han celebrat, de l'11 al 16 d'agost, amb motiu de la festivitat del municipi.

Les celebracions van començar, dijous passat, amb un gran ball organitzat pel duet Nou Estil. Una gran quantitat de públic va omplir l'entrada i les terrasses de la Residència Aura per gaudir de la música, acompanyats per nombrosos voluntaris que els van ajudar a ballar al ritme de les cançons interpretades per l'Eva i en Jordi de les Dames.

Divendres 12, els actes van continuar al matí amb el concert a càrrec d'en Marcel·lí Druguet i, a la tarda, la Cercavila de Gegants i Capgrossos de Manlleu -acompanyats pel grup La Sinforosa- van iniciar el seu recorregut pel municipi davant de l'Hospital Sant Jaume. Diumenge es va celebrar el tradicional ofici de Festa Major a la sala d'actes.

La setmana de festejos s'ha completat avui dimarts amb el pas del BiciBarris per l'entrada de l'Hospital, seguits pel grup d'animació Pep Callau i Festa de l'Escuma, i amb el concert que ha ofert aquesta tarda el cantautor català Joan Usart a la sala d'actes del centre.