← Altres notícies

L'Hospital de Manlleu se suma a la Setmana de la Gent Gran

L'Hospital Sant Jaume, la Residència Aura i el Centre de dia Josep Roqué, juntament amb l'Àrea de Promoció Social i Personal de l'Ajuntament de Manlleu i altres entitats locals relacionades amb l'atenció a la tercera edat, han programat una setmana d'activitats destinada a les persones grans i a les seves famílies.

El programa comença el dilluns 26 de setembre i s'allargarà fins l'1 d'octubre, Dia Internacional la Gent Gran. Inclourà exposicions, xerrades, música, tallers de ioga, sessions d'aeròbic i, fins i tot, una visita al Món Sant Benet amb dinar i ball inclòs. De la desena de propostes que conformen la Setmana de la Gent Gran, quatre es celebraran a les instal·lacions que el Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital Sant Jaume tenen a Manlleu:

  • Dimarts 27 setembre, a les 11:00h, a l'Hospital Sant Jaume: Inauguració de l'exposició de fotografies d'art romànic de la comarca d'Osona.
    L'activitat comptarà amb la presència de l'autor de les fotografies, Lluís Capdevila, i de l'animador musical Joan Usart. La mostra estarà exposada a l'entrada de l'Hospital fins el 13 de novembre.
  • Dijous 29 setembre, a les 17:00h, a la sala d'actes de l'Hospital Sant Jaume / Residència Aura: Xerrada de temes de meteorologia amb experiments per part de l'Agrupació meteorològica d'Osona.
    El meteoròleg de TV3, Dani Ramírez, s'incorporarà a l'activitat a partir de les 18h.
  • Divendres 30 setembre, a les 15:30h, al Centre de dia Josep Roqué: Actuació de la Coral Les Veus del Ter.
  • Dissabte 1 d'octubre, a les 11:00h, a l'Hospital Sant Jaume / Residència Aura: Celebració del Dia Internacional de la Gent Gran.
    Després de la missa, clausura dels actes de la Setmana de la Gent Gran, amb la presència de la regidora de Seguretat Ciutadana, Salut Pública, Consum, Gent Gran i Participació Ciutadana, Carme Trillas. A continuació, homenatge a les persones que han format part de la junta de l'ASVAT. L'acte estarà amenitzat per Marcel·lí Druguet.