← Altres notícies

Arrenquen els actes de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental

Un any més, el Consorci Hospitalari de Vic participa en l'organització del programa d'activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el proper 10 d'octubre. La iniciativa, que s'allargarà amb activitats durant els mesos d'octubre i novembre, té com a objectiu donar a conèixer una realitat que afecta al 25% de la població.

El lema que s'ha escollit per aquest any és "Sóc com tu, tot i que encara no ho sàpigues" i pretén donar a conèixer una realitat que algun dia podem patir nosaltres mateixos o qualsevol persona del nostre entorn.

Els actes al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental a Osona han estat organitzats conjuntament pel Consorci Hospitalari de Vic, Osonament (FCMPPO), l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona i la Universitat de Vic - UCC. Durant dos mesos, tothom qui ho desitgi podrà participar en les diferents propostes com exposicions, tallers, fòrums, cinema, teatre, clubs de lectura i conferències, que comptaran amb la col·laboració dels professionals del Servei de Psiquiatria i Salut Mental del CHV.