← Altres notícies

Tres nominacions als premis Hospitals TOP20

El Consorci Hospitalari de Vic ha estat nominat en tres categories en l'edició 2016 dels Premis Hospitals TOP 20: en la de millor Gestió hospitalària global i en les àrees clíniques de Musculoesquelètic i d'Atenció a la Dona.

Els resultats del certamen, en el que enguany hi participen 161 hospitals -113 públics i 48 privats-, es donaran a conèixer el proper 26 d'octubre en un acte al Centre d'Art Reina Sofia de Madrid.

El programa Hospitals TOP 20 publica cada any la classificació dels 20 millors hospitals de l'Estat, a partir d'una anàlisi objectiva d'indicadors que en mesuren els resultats en paràmetres d'eficiència, qualitat, pràctica assistencial o gestió. Així mateix, valora 35 processos clínics per determinar quins hospitals obtenen millors resultats en un total de vuit àrees clíniques específiques.

En l'edició 2015, el CHV va ser guardonat amb el premi Hospitals TOP 20 en les categories de 'Millor gestió hospitalària global' d'un gran hospital general i com a millor centre en l'especialitat de Cor, i fa dos anys en l'especialitat de 'Sistema Nerviós'.