← Altres notícies

El Consorci Hospitalari de Vic, premi Hospitals TOP 20 a la millor àrea de Muscul-esquelètic

El guardó reconeix a les especialitats relacionades amb el tractament de l’Aparell Locomotor del Consorci Hospitalari de Vic una qualitat assistencial destacada respecte de la mitjana d’hospitals de l'Estat.

El Consorci Hospitalari de Vic ha estat guardonat amb el premi Hospitals TOP 20 com a millor centre en l'especialitat de 'Muscul-esquelètic', en l'edició 2016 d'aquest prestigiós certamen en què enguany hi participaven 161 hospitals d'arreu de l’Estat –113 públics i 48 privats–, 16 dels quals catalans.

És el tercer any consecutiu que el Consorci Hospitalari de Vic estava nominat en aquesta categoria, en la que finalment s’ha emportat el guardó juntament amb l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i l’Hospital Universitari de Torrevieja (es premien els 4 millors hospitals de cada especialitat).

Tres nominacions

Els resultats dels premis Hospitals Top 20 es van donar a conèixer ahir, 26 d’octubre, en una gala celebrada a Madrid. Enguany, el Consorci partia amb tres nominacions: en la de millor 'Gestió hospitalària global' i en les àrees clíniques de 'Muscul-esquelètic' i 'Atenció a la Dona'.

En l'edició 2015, el CHV va ser guardonat amb el premi Hospitals TOP 20 en les categories de millor 'Gestió hospitalària global' d'un gran hospital general i com a millor centre en l'especialitat de 'Cor', i fa dos anys en l'especialitat de 'Sistema Nerviós’.

El programa Hospitals TOP 20 publica cada any la classificació dels 20 millors hospitals de l’Estat, a partir d'una anàlisi objectiva d’indicadors que en mesuren els resultats en paràmetres d’eficiència, qualitat, pràctica assistencial o gestió. Així mateix, valora 35 processos clínics per determinar quins hospitals obtenen millors resultats en un total de vuit àrees clíniques específiques. En total, s’ha fet entrega de 63 guardons: 27 en gestió hospitalària global i 36 en les àrees específiques.

El director Assistencial del CHV, Dr. Rafael Toribio, recollint el guardó