← Altres notícies

Els pacients del CHV ja es poden inscriure a La Meva Salut

Els pacients del CHV que ho sol·licitin ja es poden donar d'alta al seu espai personal de 'La Meva Salut'. Des de finals d'octubre, es pot fer el tràmit al taulell de Consultes de la Clínica de Vic, i en breu també s'oferirà als taulells d'Admissions i de CCEE de la resta de centres.

La Meva Salut és el portal del CatSalut que permet consultar la informació personal de salut -informació clínica, resultats, dades personals, controls, plans de medicació- i fer tràmits en línia de forma segura i confidencial.

L'Hospital Universitari de Vic i la Clínica de Vic són dels primers hospitals de Catalunya que permeten als usuaris donar-se d'alta directament, tràmit que, fins ara, només es podia fer als centres d'atenció primària. Per promoure el portal i donar a conèixer el nou servei als usuaris, s'ha preparat una campanya informativa en la que es distribuiran pòsters a les sales d'espera, tríptics per als pacients i s'emetran missatges divulgatius a les pantalles.

A més del benefici per als usuaris, l'accés a l'espai 'La Meva Salut' ha de permetre reduir el nombre de sol·licituds d'informes, agilitzar i fer més accessibles els tràmits relacionats amb l'atenció sanitària o apoderar els pacients, entre altres avantatges.