← Altres notícies

L'aplicació mòbil del CHV ja permet consultar l'estat de les Urgències i de la llista d'espera

La nova versió de l'APP, disponible per a mòbils i tauletes Android i Apple, incorpora dues utilitats que amplien i faciliten l'accés en línia dels pacients a la informació assistencial.

El Consorci Hospitalari de Vic llança una nova versió de la seva aplicació mòbil que incorpora dues noves utilitats que acosten i fan més accessible la informació als pacients. La primera, d'accés públic, és la possibilitat de veure en temps real l'espera prevista per ser atès a Urgències de l'Hospital Universitari de Vic, una informació que s'actualitza en continu segons la quantitat de pacients que hi hagi en aquell moment i els seus diferents nivells de gravetat. L'altra nova funcionalitat, només disponible per a usuaris registrats, és la de consultar quina és la nostra situació en la llista d'espera quirúrgica: tant la data en què vàrem ser donats d'alta a la llista, com el temps estimat en què ens faran la intervenció. A més de les noves utilitats, s'han inclòs altres millores de funcionament com la possibilitat de recuperar la contrasenya, en cas que l'haguem oblidada, a través d'un sms que rebrem al mòbil.

La nova versió de l'APP ja està disponible per a sistemes operatius Android i Apple. Es pot descarregar o actualitzar gratuïtament a les botigues d'aplicacions Google Play i Apple Store i també accedint des del mòbil a www.chv.cat/usuaris/app-mobil. En aquesta mateixa pàgina, també ens podem registrar de manera senzilla per accedir al nostre apartat i utilitats personals.

Més fàcil, més a prop

L'aplicació mòbil del CHV es va posar en marxa a mitjans de l'any passat i és un canal que permet als pacients i usuaris accedir des del seu telèfon mòbil o tauleta, de manera fàcil, segura i personalitzada, als serveis en línia relacionats amb l'assistència sanitària. A més de les noves funcionalitats, l'APP permet consultar les visites amb l'especialista, les proves que tenim programades i geolocalitzar el centre on hem d'anar. L'objectiu és ampliar progressivament les funcionalitats que ofereix l'App, en una aposta per potenciar els canals en línia i així arribar al creixent nombre d'usuaris que utilitzen el mòbil com a principal eina d'informació.