← Altres notícies

L’Hospital Sant Jaume de Manlleu celebra la Festa del Voluntariat

Aquest divendres 16 de desembre, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu organitza la tradicional Festa del Voluntariat. L'objectiu de la celebració és doble: d'una banda, reconèixer la tasca de tots els voluntaris actuals i, de l'altra, captar-ne de nous.

La festa començarà a les 16:00h amb la presentació de totes les persones que, actualment, realitzen la tasca de voluntaris al centre. A continuació, tindrà lloc una sessió de música i ball, sorteig de la panera de la Marató, berenar i alguna sorpresa molt especial.

La jornada està obert a tothom: voluntaris, treballadors, usuaris, familiars... Tots els actes tindran lloc a la sala d'actes de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu.

Voluntariat al Consorci Hospitalari de Vic

El Consorci Hospitalari de Vic compta amb un programa de voluntariat que es desenvolupa, en especial, a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu. Els voluntaris constitueixen un col·lectiu de suport fonamental per complementar la tasca que realitza l'equip de professionals del centre, doncs contribueix a millorar la qualitat de vida de les persones ingressades. La gran majoria dels voluntaris han rebut una formació específica d'iniciació al voluntariat.

En aquests moments, s'està treballant per posar en marxa aquest àmbit a l'Hospital Universitari de Vic i a Osona Salut Mental. En aquest sentit, el CHV també treballa en estreta col·laboració amb entitats com Osona contra el Càncer, Creu Roja d'Osona o l'Hospitalitat de Nostra Senyor de Lurdes, entre d'altres.

Més informació