← Altres notícies

Els professionals del CHV solidaris amb la Marató de TV3

Aquest diumenge, una desena de treballadors del Consorci Hospitalari de Vic ballaran percussió corporal a la Plaça Major de Vic, en el marc de la Marató de TV3. L'acte pretén convocar un gran nombre de persones que aportin donatius que, enguany, es destinaran a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

L'acte començarà a les 11 del matí amb una Masterclass de bodypercussion a càrrec d'un grup de voluntaris -entre els quals hi ha professionals del CHV i persones afectades per ictus- que ballaran la cançó de la Marató, seguint els passos del músic Santi Serratosa.

La jornada festiva, impulsada per l'Associació Disminuïts Físics d'Osona (ADFO), continuarà amb una exhibició de gimnàstica i un vermut solidari musical. Tot plegat, amb un doble objectiu: recaptar diners per la causa solidària i mostrar les capacitats de les persones malgrat les limitacions de mobilitat i visibilitzar que, junts i en col·laboració, es pot avançar i crear.

Com es pot col·laborar?

Les donacions es podran dipositar en les urnes que hi haurà a la Plaça Major de Vic i, també, en una bústia que hi ha aquests dies a la Botigueta de l'Hospital Universitari de Vic.

El compromís del CHV amb la Marató 

El Consorci Hospitalari de Vic col·labora activament la Marató de TV3. Així, el CHV manté el compromís per incrementar la seva incidència i col·laboració social, i aprofundeix en la seva missió de treballar per a les persones, més enllà de la malaltia.