← Altres notícies

El CHV dóna la benvinguda al primer nadó del 2017 a Osona

El primer nadó de l'any 2017 a la comarca d'Osona és una nena, Aitana Abril Garcia, que ha nascut a la 1:30 h de la matinada a l'Hospital Universitari de Vic. És la segona filla del sevillà Javier Abril i la valenciana Pilar Garcia, que viuen a Centelles des de fa aproximadament un any.

Els pares van arribar a l'hospital a les 10 de la nit i només 3 hores i mitja després naixia l'Aitana, que va pesar 3,5 quilos. Va ser un part eutòcic (per via vaginal, sense complicacions ni necessitat de cesària), quasi en la setmana 41 de gestació. La nena havia de néixer el 29 de desembre però sembla ser que s'ha volgut esperar fins a l'1 de gener, per celebrar l'aniversari el mateix dia que la seva àvia paterna, que ha vingut expressament de Sevilla a conèixer la seva néta, el dia que compleix 89 anys.

Aquest migdia, en representació del Consorci Hospitalari de Vic, el director Assistencial, Rafael Toribio, juntament amb el director del Servei d'Atenció a la Dona i l'Infant, Pere Domènech, i l'equip de la planta de Pediatria han donat la benvinguda al nadó i l'enhorabona als pares amb un ram de flors.