← Altres notícies

El Consorci Hospitalari de Vic i el Seminari Vic estrenyen vincles

El Consorci Hospitalari de Vic i el Seminari de Vic han ratificat avui un acord de col·laboració a través del qual s'ofereixen tarifes especials per a totes les persones que formen part del CHV que utilitzin el servei de restauració, el servei d'estacionament i el servei en el lloguer d'espais per a possibles esdeveniments.

Aquest migdia, el president del CHV, Jaume Portús, el director general, Pere Soley, i la resta d'equip directiu han visitat el Seminari Vic han visitat el Seminari Vic amb la finalitat de conèixer de primera mà tots els serveis que ofereix i, a la vegada, ratificar l'acord de col·laboració existent entre les dues entitats. La visita ha comptat també amb la presència del Bisbe de Vic,  Mon. Romà Casanovas i el gerent del Seminari Vic, Raimon Casals.

Les dues organitzacions mantenen una estreta col·laboració des de l'any 2012, moment que es va signar un conveni marc en el qual s'establia una col·laboració d'interès mutu. A partir d'aleshores, cada any, s'ha actualitzat en base els interessos de cada moment.

Així, avui s'ha oficialitzat l'acord que es concreta en que tot el personal del CHV pugui disposar de bonificacions per dinar a la cafeteria/restaurant del Seminari Vic de dilluns a divendres. D'altra banda, s'ofereixen descomptes en el servei d'estacionament de vehicles i en el lloguer d'espais polivalents per acollir-hi conferències, formacions o altres esdeveniments. I, finalment, el mateix acord deixa la porta oberta a futures col·laboracions en l'àmbit de l'allotjament, l'ús d'instal·lacions esportives, etc.

Amb aquesta renovació d'acords el Seminari Vic i el Consorci Hospitalari de Vic es comprometen a continuar treballant de forma conjunta i, enfortir, així els seus vincles professionals.

Divendres, l'equip directiu del CHV a les instal·lacions del Seminari Vic