← Altres notícies

El Consorci Hospitalari de Vic ret homenatge a 57 professionals jubilats i veterans

L'acte ha reconegut la contribució del personal que es va jubilar o que va complir 25 anys de vinculació al CHV durant l'any passat. 

La Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic ha acollit aquest migdia l'acte que el Consorci Hospitalari de Vic organitza anualment per retre homenatge a la trajectòria dels seus professionals.

Una representació de l'equip directiu del CHV ha entregat en mà el guardó a la trajectòria als 13 professionals de l'entitat que es van jubilar l'any passat, i un diploma en agraïment a la seva contribució a uns altres 44 professionals que han complert 25 anys de vinculació amb la institució.

En el seu parlament, el directora de Recursos Humans, Sra. Sara Manjón, ha volgut posar en valor la tasca dels professionals homenatjats i reconèixer "l'esforç, la dedicació, el compromís, la il·lusió i l'energia" que han dedicat i dediquen a la institució. En representació del personal recent jubilat, el que va ser cap d'Especialitats de Cirurgia, el Dr. Josep Roca Closa ha pronunciat un breu i distès discurs, repassant algunes de les anècdotes viscudes al llarg de les últimes dècades -des que va començar a treballar com a metge l'any 1976-. L'acte ha acabat amb una foto de família a les escales de l'entrada principal de l'Hospital Universitari de Vic.

Enguany, l'acte d'Homenatge a la Trajectòria Professional celebrava la seva cinquena edició. Al llarg d'aquests anys, s'ha reconegut a 102 persones jubilades i a 421 que han treballat durant més de 25 anys al Consorci Hospitalari de Vic.

L’acte ha acabat amb una foto de família a les escales de l’entrada principal de l’Hospital Universitari de Vic