← Altres notícies

Per Sant Jordi, cap nen sense conte!

En el marc de la festivitat de Sant Jordi, voluntaris de la Creu Roja regalaran contes a les consultes externes de Pediatria i explicaran la llegenda a tots els infants ingressats a l'Hospital Universitari de Vic. Per a la iniciativa, s'ha escollit 'La llegenda del drac Dragui", del vallesà Toni Argent.

Aquest dijous al matí, voluntaris de la Creu Roja regalaran contes a les consultes externes de Pediatria de l'Hospital Universitari de Vic. Per a la iniciativa, s'ha escollit 'La llegenda del drac Dragui', la nova publicació del vallesà Toni Argent, promotor del projecte literari 'Cap nen sense conte'. El divendres dia 21 d'abril a la tarda, els voluntaris llegiran la mateixa llegenda a tots els nens i nenes hospitalitzats a la planta de Pediatria.

El dimarts 18 d'abril, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i la Residència Aura ja van viure una vetllada literària a càrrec de Biel Barnils. Emmarcades en la festivitat de Sant Jordi, totes aquestes activitats pretenen fer present la diada als centres del CHV i apropar la cultura als infants i a tots els usuaris de la Residència Aura i de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu.