← Altres notícies

Caminem contra el càncer

El Consorci participa un any més en la Caminada solidària contra el càncer. Una iniciativa dels Mossos d'Esquadra de la Catalunya Central que, amb el lema ‘Fem el camí al teu costat’, vol recollir fons per finançar la lluita contra el càncer.

La recaptació es distribuirà entre els serveis d'Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic, l'Hospital Althaia de Manresa, el Consorci Sanitari de l'Anoia i l'Hospital Sant Bernabé de Berga. L'any passat, la Caminada va reunir 1.200 participants i va recaptar 34.000 euros, gràcies a l'aportació de patrocinadors i a la venda de samarretes.

En el cas del CHV, els fons es destinaran a donar suport a activitats formatives dels professionals de l'àrea d'onco-hematologia per ampliar coneixement i també a projectes com els assajos clínics i diagnòstic genètic El consell genètic de càncer és una activitat que creix any rere any, tant per la demanda que en fan els ciutadans com per l'augment de les indicacions de valoració genètica. I és que, més enllà de ser un factor de bon o mal pronòstic, la determinació genètica permet predir la resposta que tindran els pacients oncològics a certs tractaments personalitzats.

Com hi puc col·laborar?

Podeu adquirir la samarreta solidària, a un preu de 10 euros i disponible en totes les talles, així com altre marxandatge de la Caminada, a l'Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic (planta baixa).

La caminada serà divendres 19 de maig. Sortirà a les 9:00h de la comissaria dels Mossos de Manresa i anirà fins a Montserrat seguint la ruta del Camí de Sant Jaume (uns 24 quilòmetres).

L'equip d'Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic, amb la samarreta solidària