← Altres notícies

El CHV rep una menció especial als Premis EMAS per la seva Declaració Ambiental

Aquest dijous passat es va fer a Barcelona l’acte de lliurament dels Premis EMAS Catalunya 2009, en el decurs del qual el Consorci Hospitalari de Vic va rebre una menció especial en la categoria de Declaració Ambiental, un document en el qual es fixen les estratègies, els objectius i els resultats que es porten a terme en l’àmbit mediambiental.

L’EMAS (Ecó-Management and Audit Scheme) és una eina de gestió mediambiental per a empreses i altres organtizacions, d’aplicació voluntària, que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental. L’objectiu d’aquests premis és ser un estímul per a la millora del sistema, una oportunitat per a la innovació, tant en la gestió com en la comunicació i una oportunitat per veure reconegudes les accions dutes a terme en el marc de la gestió ambiental de les organitzacions EMAS.

Aquesta és la segona edició dels premis i, en aquesta ocasió, s’hi havien    presentat 21 candidatures en tres categories diferents. L’acte el va presidir el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, institució que s’encarrega d’emetre la certificació d’aquest registre de qualitat.