← Altres notícies

Participació rècord a la caminada solidària

Amb una xifra rècord de participants, divendres es va celebrar la sisena edició de la caminada solidària 'Fem el camí al teu costat' que organitza cada any la Regió Policial Central dels Mossos d'Esquadra per recollir diners contra el càncer.

En total, 1.961 persones van participar en el recorregut entre Manresa i Montserrat, el rècord absolut de totes les edicions. Fins abans de la sortida, s'hi havien inscrit 2.183 persones. Entre els participants, hi havia molts professionals del Consorci Hospitalari de Vic i també persones provinents de diferents punts del país. 

La sortida es va fer a les 9 del matí des de l'exterior de la comissaria dels Mossos de Manresa. Un any més, els participants lluïen les samarretes commemoratives de la caminada, que enguany eren de color gris i groc fluorescent. El recorregut va ser de Manresa fins a Montserrat, tot resseguint la ruta del camí ignasià, de 24 quilòmetres. La pràctica totalitat dels caminadors va poder completar el recorregut i arribar al monestir. 

Encara es desconeix la xifra recollida en aquesta edició (obtinguda per la venda de samarretes). Els diners, com cada any, aniran destinats als serveis d'oncologia del Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Althaia de Manresa, el Consorci Sanitari de l'Anoia i l'hospital de Berga