← Altres notícies

Gràcies per confiar el vostre vot al Centre de dia Josep Roqué

Els 3.543 euros recollits amb la subhasta de quadres impulsada per l'ajuntament de Manlleu es destinaran a beques per als usuaris del Centre de dia Josep Roqué. Així ho han decidit el 52% dels vots del procés de participació ciutadana que es va obrir, al desembre, per determinar el destinatari de l'import.

Des de l'Ajuntament ja s'havia fet una selecció prèvia de tres iniciatives socials perquè la ciutadania pogués votar-les. El termini es va acabar el 31 d'abril i han votat en total 230 persones. L'opció d'aportar diners per comprar una furgoneta i una cambra frigorífica per al banc d'aliments El Sarró ha estat el segon projecte més ben posicionat, amb un 30% dels vots. Finalment, l'opció de comprar llibres per als centres escolars de Manlleu ha rebut el 18% dels vots.

Les beques reforçaran el bon projecte que està portant a terme el Centre de Dia Josep Roqué, al carrer Montseny, on assisteixen persones amb diverses necessitats especials, que hi arriben derivades dels centres sanitaris i dels serveis socials. Aquest any, s'havien concedit 19 beques per a usuaris del centre i els 3.500 euros ajudaran o bé a ampliar-les o bé a poder-les prorrogar.

Des del Centre de dia Josep Roqué volem donar les gràcies a totes les persones que han participat en el procés i ens han confiat el seu vot.