← Altres notícies

El Consorci Hospitalari de Vic fa públics dotze projectes al “Què hi ha de nou?”, el seu programa d’innovació

El Consorci Hospitalari de Vic ha celebrat fa pocs dies la seva primera jornada dedicada al desenvolupament i innovació, que rep el nom genèric de “Què hi ha de nou?” i en la qual s’han donat a conèixer nous projectes. L’acció ha consistit en una mostra de dotze pòsters, un per projecte, i la posterior exposició oral a càrrec del responsable de cadascuna de les iniciatives innovadores.

La mostra, que pot ser d’interès per a professionals i usuaris, té caràcter itinerant i romandrà exposada a la planta baixa de l’Hospital General de Vic fins el divendres 15 de gener. Tot seguit, a partir del dilluns 18 de gener, es podrà visitar al vestíbul de l’Hospital Sant Jaume de Manlleu.

Amb aquesta mostra el Consorci Hospitalari de Vic vol transmetre la idea que la innovació i el desenvolupament és un concepte arrelat al conjunt de l’organització i que és obert a tots els àmbits professionals, no únicament els de caràcter assistencial. L’objectiu és que  tothom pot aportar idees innovadores per millorar la manera de fer les coses dins de la seva òrbita professional.