← Altres notícies

Parèntesi: l’espai de diàleg sobre salut mental i addiccions

El proper dijous 15 de juny, tindrà lloc una nova sessió de Parèntesi, l'espai de diàleg sobre salut mental i addiccions. El tema del col·loqui serà 'Seu menys, mou-te més' i anirà a càrrec d'Anna Guàrdia, doctorand industrial del GREAF (Grup de Recerca en Esport i Activitat Física de la UVic-UCC).

Guàrdia, que treballa a Osonament per potenciar la recerca i implementar un programa d'activitat física per a les persones ateses a l'entitat, parlarà de com l'exercici físic s'ha demostrat beneficiós per a les persones amb Trastorn Mental Sever, tant en la millora d'aspectes físics com mentals.

Parèntesi ofereix una sèrie de sessions obertes a persones usuàries, famílies i població general per compartir experiències i coneixements en relació als diferents aspectes associats a la salut mental i les addicions. Les trobades, impulsades pel Consorci Hospitalari de Vic, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona i Osonament, tenen lloc cada dos mesos a la sala polivalent del nou edifici d'Osonament, situat davant d'Osona Salut Mental.