← Altres notícies

Vic acollirà una nova edició de les Jornades TIC Salut i Social

L'edició 2017 del congrés se celebrarà el 28 de setembre i posarà el seu focus en la sensòrica: la tecnologia basada en l'ús de sensors que s'ha revelat com un element clau per millorar la qualitat de vida de les persones, especialment en els àmbits de la salut i el social.

El 28 de setembre, se celebrarà la 7a Jornada R+D+i TIC Salut i Social, sota el lema "La sensòrica al servei de les persones". Una cita consolidada que reunirà a experts d'arreu del país amb l'objectiu de debatre i intercanviar experiències pràctiques al voltant de les TIC aplicades a l'àmbit de la salut i el benestar social.

L'edició d'enguany posarà el seu focus en la sensòrica: la tecnologia basada en l'ús de sensors que s'ha revelat com un element clau per millorar la qualitat de vida de les persones, especialment en els àmbits de la salut i el social. La seva aplicació permet avançar-se i predir situacions, tant en entorns domiciliaris com a la pròpia ciutat, per tal de millorar la salut i actuar proactivament davant condicions adverses.

Després de l'èxit de l'edició anterior, en què hi van participar 450 professionals, una cinquantena de ponents i es van presentar 167 projectes, el congrés es tornarà a celebrar a Vic de la mà de la Fundació TIC Salut, la Universitat de Vic, el Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu. En l'organització també hi participen l'ICS de la Catalunya Central, les EBA de Vic i Centelles i el Creacció, mentre que la FORES en gestiona la secretaria tècnica.