← Altres notícies

La Dra. Laura Fernández, nova cap d'Urgències del CHV

El Consorci Hospitalari de Vic ha designat la Dra. Laura Fernández Calvo com a nova Cap de Servei d'Urgències, un càrrec de nova creació que forma part del Pla de millora d'Urgències que impulsa l'entitat. La seva incorporació està prevista a principis d'octubre.

Nascuda a Barcelona, la Dra. Fernández té 46 anys i actualment resideix a Torrevieja (Alacant). Va finalitzar la seva especialització en Medicina Familiar i Comunitària a l'Hospital General de Castelló, l'any 2003. La seva trajectòria professional ha estat sempre lligada a l'àmbit de les Urgències, assumint diferents responsabilitats als hospitals de Castelló, de Bellvitge i de Torrevieja. Des del 2011, és metgessa adjunta a l'Hospital Universitari del Vinalopó.

En aquests anys, la Dra. Fernández ha compaginat l'assistència amb la recerca i la docència. Entre altres, ha exercit com a tutora docent de formació sanitària especialitzada i de postgrau, i és coautora del llibre dirigit a residents: "Algoritmos de actuación en urgencias", de la Sociedad Española de Medicina de Urgencias y Emergencias (SEMES).