← Altres notícies

El CHV condemna els atemptats de Barcelona i Cambrils

Els centres hospitalaris del Consorci Hospialari de Vic s'han solidaritzat, aquest divendres, amb les víctimes i familiars dels atacs terroristes de dijous a Barcelona i Cambrils, organitzant un minut de silenci a l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i la Clínica de Vic.

A les 12 del migdia, desenes de professionals, usuaris i familiars s'han concentrat a l'entrada dels centres per oferir mostres de suport a les víctimes i condemnar l’atemptat.

Davant la demanada d'usuaris interessats en donar sang, el Banc de Sang i Teixits (BST) ha informat que es compten amb les reserves necessàries per atendre els ferits. De totes maneres, el BST fa una crida a donar sang de forma esglaonada durant les properes hores i dies, donat que durant la temporada estival les bosses de sang ja són de per si més escasses.

Per donar sang, cal dirigir-se a algun dels 16 hospitals amb espais de donació (el Consorci no és un d'ells) o seguir el calendari de recollida programat pel BST, que té previstes diverses acaptes a la comarca d'Osona en les properes hores.