← Altres notícies

Més de 200 persones a les Jornades TIC Salut i Social

El dijous 28 de setembre, les 7es Jornades TIC Salut i Social van reunir a 235 persones a Vic. Durant tot el matí, l'Aula Magna de l'edifici de la Torre dels Frares de la UVic va acollir diàlegs, taules rodones i la presentació d'experiències aplicades, enguany centrat en la influència que té la sensòrica sobre les persones.

L'acte d'obertura va anar a càrrec del president de la Fundació d'Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS) i primer tinent d'alcalde de Vic, el Dr. Josep Arimany, que va destacar la condició universitària i cuidadora de la ciutat, a més de la seva capacitat integradora, i va assegurar que d'aquí a uns quants anys veu possible "el clúster salut-social a la comarca d'Osona".

Les 8es Jornades tornaran a ser a Vic
La 8a edició de les Jornades TIC Salut i Social se celebraran a Vic el 27 i 28 de setembre de 2018 i aprofundiran en el debat sobre com la tecnologia humanitza i com podem els humans al mateix temps humanitzar la tecnologia. Les Jornades RDI TIC Salut i Social estan organitzades per la UVic-UCC, la Fundació TICSalut, el Consorci Hospitalari de Vic, l'Institut Català de la Salut, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, l'EAP de Vic, l'EAP d'Osona Sud, Alt Congost i l'ABS de Centelles i Creacció.

Més informació