← Altres notícies

Per la salut mental, tu també hi tens molt a fer!

Perquè creiem que el conjunt de la societat s'ha d'involucrar en tots els aspectes relacionats amb la salut mental, entre els mesos d’octubre i novembre el Consorci Hospitalari de Vic i Osonament organitzem un variat programa d'activitats divulgatives per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental. T'hi sumes?

El Consorci Hospitalari de Vic, Osonament, l'AFMMO i la UVic organitzem un variat programa d'activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental (10 d'octubre). Entre octubre i novembre, es duran a terme una desena d'activitats entre conferències, cinefòrums, espectacles de dansa o activitats de lectura, que comptaran amb la participació de professionals Psiquiatria i Salut Mental del CHV i la col·laboració d'entitats socials i culturals de la comarca.

Entre les activitats més destacades, el divendres 27 d'octubre es presentarà la Taula de Salut Mental i Addiccions d'Osona.

Enguany, el lema escollit per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental és ‘Tu també hi tens molt a fer!’, perquè creiem fermament que el conjunt de la societat s'ha d'involucrar en tots els aspectes relacionats amb la salut mental: la prevenció, la sensibilització, la lluita contra l'estigma o la reintegració de les persones amb diagnòstic de salut mental a la comunitat.