← Altres notícies

Inauguració del curs acadèmic 2017-2018

El degà de la Facultat de Medicina de la UVic - UCC, el Dr. Ramon Pujol, serà l'encarregat d'inaugurar, demà dijous 5 d'octubre a les 13:00 h, el Curs acadèmic 2017-2018 del CHV i la FHSC. Ho farà amb la conferència magistral 'Orientant la formació cap el metge del futur', que tindrà lloc a la Sala d'actes de l'HUV.

El Curs acadèmic 2017-2018 es desenvoluparà en el marc del conveni Hospital Universitari, que busca potenciar els vessants docent, de recerca i d'innovació, a través d'una major col·laboració entre l'àmbit assistencial i l'acadèmic. Per això, a més del Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu, l'acte comptarà també amb la presència de representants i professionals de la Universitat de Vic, l'Ajuntament de Vic i el Servei Català de la Salut.

Al final de l'acte, es lliuraran els reconeixements anuals del Consorci a les 'Millors publicacions' i a la 'Millor comunicació' realitzades pels professionals durant el 2016, i s'homenatjarà als que han obtingut el grau de Doctor.

Una àmplia trajectòria assistencial, docent, de recerca i de gestió

Ramon Pujol és doctor en Medicina i atresora una llarga trajectòria a l'Hospital Universitari de Bellvitge, on va ser coordinador d'Urgències i cap de Medicina Interna, càrrec que també havia tingut a l'Hospital General de Granollers. En l'àmbit docent, ha exercit durant anys com a professor titular de la Facultat de Medicina de la UB, on ha estat director del Departament de Ciències Clíniques i president de les comissions d'Innovació Docent i de Docència. Així mateix, ha estat president de la Societat Catalana de Medicina Interna, de la Societat Catalana d'Educació Mèdica, de la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI) i de la European Federation of Internal Medicine (EFIM).

Dr. Ramon Pujol, degà de la Facultat de Medicina de la UVic - UCC